Patite za popularnim Chloe Rylee modelom? U Zari su se inspirirali njima i dodali ih u svoju kolekciju

Najbolji dio svega? Cijena je znatno niža!
Vidi originalni članak

Ako postoji jedan model koji je zaludio trendseterice u protekloj godini, onda su to Chloe Rylee čizmice koje STVARNO dolaze u nebrojeno verzija, od klasičnih crnih do onih sa zmijskim uzorkom u različitim bojama.

U ponudi je model do koljena, klasične gležnjače te one niske, poput cipela. Upravo model inspiriran posljednjim smo pronašli u Zari, gdje se prodaju po puno nižoj cijeni nego dizajnerske. Naime, dizajnerski model pronašli smo na Farfetchu i Net a Porteru - cijene se krežu od 400 eura, koliko koštaju na sniženju, do gotovo 700 eura, koliko je njihova puna cijena. 

U Zari se ovaj model prodaje po cijeni od 449 kuna - imaju blok petu i elastičnu traku po sredini, a mi već vidimo kako ih nosimo s mom jeans i cool suknjicama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".