Pastry chefica Ivana Čuljak uvijek oduševi odjevnim kombinacijama: Čizme i torba pravi su "mamci" za poglede

Jeans haljinu voluminoznih rukava zaokružila je statement dizajnerskom torbom i kaubojkama
Vidi originalni članak

Poznati hrvatski chef Ivan Pažanin kreativnošću je iznenadio goste jedne posebne gurmanske večere. Kao jedan od najboljih kuhara na domaćoj gastro sceni, odlučio je složiti tri vrhunska specijaliteta - od predjela, glavnog jela i deserta i sve to upotpuniti omiljenim hladnim Staropramen pivom.

Mnoga su poznata lica uživala u okusima koje je pripremio Pažanin, a među njima je bila i pastry chefica Ivana Čuljak. Stoji iza slatke adrese "Neka jedu kolače", a osim što smo je nekoliko puta ugostili u street style rubrici, bila je i zvijezda Divine naslovnice. Za Staropramen večeru odabrala je haljinu od jeansa i zaokružila je upečatljivim modnim dodacima.

Ivanin je izbor bila Jacquemus torba, model francuskog dizajnerskog brenda koji je posljednjih nekoliko godina hit među Hrvaticama. Torba se ističe efektnom ručkom zbog koje postaje pravi statement model. Tu su i kaubojke, čizme kojima se rado vraćamo svake hladne sezone, a model poput Ivaninog jedan je od onih koji ne prolazi nezamijećeno. 

Za Divu je ranije ispričala da voli odjevne komade s volumenom, baš kao što je ova traper-haljina, što je u skladu s njezinim romantičnim duhom. Dodala je da i u zadnje vrijeme sve više nosi crno, bijelo i neutralne boje, kao i jednostavnije jednobojne komade koji su vječni. Njezina je garderoba posebna i po tome što je prepuna odjevnih komada s potpisom hrvatskih i BiH brendova, čiji dizajn rado nosi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".