Pastelne boje okupirat će vaš ormar!

Vrijeme je da sklonite na dno ormara crne čizme i sive kapute – proljeće je idealno doba za osvježenje garderobe komadima u boji! Ove sezone nećete pogriješiti odaberete li bilo koju od pastelnih tonova, a ponajviše ako ste ju sposobni ukomponirati s nekim životinjskim printom. Zvuči kao recept za modni promašaj?
Vidi originalni članak

Možda i ne! Kod kombiniranja boja i uzoraka, samo treba paziti na umjerenost i prepustiti jednom od toga da „vodi“, dok je druga nijansa prisutna u detaljima. Naprimjer, uz suknju životinjskog printa, najbolje idu nude nijanse obuće: tenisice ili balerinke koje neće odskakati, već će povezati cijeli stajling.

Ako ste ljubitelj jednobojne odjeće, tada se možete prepustiti obući i torbicama u baby-modroj ili baby-roza nijansama koje su toliko predivne da nas čudi kako se i prije nisu probile iz dječjih ormara u odrasle!
Obuću, torbice i modne dodatke za ovu sezonu možete pronaći u CCC Shoes&Bags kolekciji koja je stvorena za proljeće i tople dane.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".