Parovi s najviše stila

Možda se sjetite još kojeg, no instinkt za modu i trud oko odijevanja ovim je parovima teško poreći.
Vidi originalni članak

LJUPKA I MIHAEL

Dugi niz godina provedenih u modnim prijestolnicama poput New Yorka ili Pariza i neposredni kontakt s velikim dizajnerskim imenima odnosno njihovim kreacijama znatno je utjecao na modni izričaj manekenke Ljupke Gojić Mikić koja je kasnije kreirala i majice Petit Jolie.

Ljupka tako na ulice Zagreba uvijek donese dašak svjetskih metropola, a vjerujemo da je utjecala, barem dijelom, i na stil odijevanja svog supruga nogometaša Mihaela Mikića. S njim i njihovim kćerima Janom Siennom i Milom Amelie posljednjih nekoliko godina živi u Hirošimi, pa ovaj zaljubljeni i najdugovječniji par na našoj listi uvijek prvi najavi nadolazeće trendove koje iznese na opušten i nepretenciozan način.

IVA I BOŠKO

Bivša manekenka i modna urednica, a danas uspješna poduzetnica Iva Balaban, već se dugi niz godina nalazi pri vrhu lista najbolje odjevenih Hrvatica. Nemoguće ju je ne primijetiti na društvenim događanjima, ali i dok obavlja svakodnevne poslove jer Iva najuspješnije spaja na prvi pogled nespojive komade i ne griješi – nikada!

Osim toga, Ivu često možemo vidjeti odjevenu i u odjeću s potpisom pristupačnih high street brendova koje kombinira s dizajnerskim modnim detaljima poput cipela, torbi ili nakita, pa i ne čudi da je njezin hrabri modni izričaj inspiracija mnogim djevojkama. Svoju ljubav prema modi prenijela je i na svoga supruga, nogometaša Boška Balabana koji izborom odjevnih komada nimalo ne zaostaje za svojom dragom; pozornost posvećuje svakome detalju te je odan sportskoj elegancijI.

SEVERINA I IGOR

Kraljica domaće estrade, kako mediji tepaju splitskoj pjevačici Severini Vučković, konstantno je pod povećalom javnosti i zato baš ništa ne prepušta slučaju pa, naravno, ni to kako će se odjenuti. Ne krije koliko joj je važno ono što na sebe stavlja, pa se tako u njezinoj raskošnoj garderobi mogu pronaći mnoge kreacije domaćih modnih kreatora, ali i kompletni lookovi koji su samo koji tjedan ranije predstavljeni na nekom od najprestižnijih svjetskih tjedana mode.

Severinin suprug, bivši golman Igor Kojić, također pomno brine o tome da bude uvijek u trendu, pa i ne čudi što poznati modni brendovi često odabiru ovaj poznati par za svoje ambasadore.

VEDRAN I FRANKA

Zaljubljeni zaručnici, pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka njeguju mladenački i ležeran modni izričaj koji sjajno pristaje njihovim godinama i načinu života s obzirom na to da velik dio vremena provode na putovanjima. Osim toga, oboje su sportski tipovi, pa najčešće biraju i takvu odjeću, ali za posebne prilike ipak si vole dati više truda i tada su sposobni dotjerati se i u maniri hollywoodskih zvijezda s crvenog tepiha.

TATJANA I VLAHO

Bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin nevjenčani suprug, maneken i glazbenik Vlaho Arbulić uvijek su dobro modno usklađeni. Za početak, oboje paze da su u savršenoj formi, pa im sve sjajno pristaje. No, dok Vlaho najradije bira mladenačke i casual komade, Tatjana je ljubiteljica onih nešto ženstvenijih s dizajnerskim potpisom kojima voli dodati rokerski štih robusnim čizmama ili pak kožnatom jaknom.

JELENA I DRAŽEN

Glumica, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača nikada nije krila da je moda njezina velika strast, odmor i hobi pa njezine kombinacije i odabir brendova često analiziraju i komentiraju u medijima. Modu prije svega doživljava kao umjetnost, a ne puko odijevanje. Stoga, pogotovo za posebne prilike, itekako pazi u čemu će se pojaviti, a elegancijom je pri tom slijedi i njezin suprug, glumac Dražen Čuček. Savršeno usklađen ljubavni i modni par!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".