Pariškim ulicama prekrasna manekenka prošetala trendi kombinaciju u kojoj je spojila nespojivo

Iako ju je naš Goran ‘uhvatio’ u privatnom izdanju, šminka je bila za reviju.
Vidi originalni članak

Naš street style fotograf Goran Čižmešija, koji nam svakodnevno donosi najbolje modne priče sa zagrebačkih ulica, Zagreb je zamijenio sa Parizom kako bi prisustvovao Tjednu mode. Za Divu je otkrio što se ovih dana nosi na pariškim ulicama te što je in u street style modi.

Tako je uhvatio predivnu manekenku koja se spremala prošetati revijom na prestižnom Tjednu mode u Parizu. Iako ju je naš Goran ‘uhvatio’ u privatnom izdanju, šminka je bila za reviju.

Zgodna dama tada je prošetala kombinaciju u kojoj je spojila mnogima nespojive komade, ali i dalje ih isfurala na elegantan i chic način. Tako je plavi Givenchy poncho s bijelim dezenom uparilan uz bijelu košulju te mini kariranu suknju.

Stajlingu je dodala razderane najlonke te crnu Michael Kors torbicu sa zakovicama, a ono što je dodalo dozu ležernosti su Balenciaga sportske tenisice. Naime, ove tenisice postale su iznimno popularne u street style modi, ali ih ne viđamo često u kombinaciji s elegantnim stajlingom. No, ova dama svakako zna kako ih nositi na jedinstven i totalno cool način!

–  Sviđa mi se to kako je spojila nespojivo, a i dalje izgleda elegantno, zna to nositi – rekao nam je Goran.

Udobni, a chic: Savršeni džemperi koje ćete lako kombinirati uz sve jesenske i zimske outfite
Serum koji je postao hit na društvenim mrežama, a poboljšava rast trepavica i njihov volumen
Uz crne krojene hlače, Kate Middleton bira crveni sako od tvida iz popularnog high street dućana

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".