Oni su zasjenili sve: On u dolčeviti, a ona u kratkim kožnim hlačicama i pripijenim čizmama

Njihovim odjevnim kombinacijama ne možemo pronaći niti jednu manu!
Vidi originalni članak

Kad su njih dvoje prošli zagrebačkom špicom, definitivno su svi pogledi bili usmjereni samo prema njima! To nije ni čudno s obzirom na to da em su zgodni, em su jako stylish

Ona je odabrala kratke kožne hlačice koje je kombinirala s bež dolčevitom i bundom leopard uzorka. Kožne hlačice uparila je s pripijenim čizmama iznad koljena, a sve zaokružila šeširom i prekrasnim osmijehom!

Frajer pokraj nje također je tip-top od glave do pete pa je dočevitu spojio s prslukom (a takav spoj ne viđamo svaki dan!), a jako dobro zna da je kaput boje devine dlake klasik u ormaru s kojim niti jedne zime nema greške. Ni njegov osmijeh nije mogao proći nezamijećeno, a zajedno izgledaju kao da su došli iz neke modne metropole!

U galeriji pogledajte neka od najpopularnijih street style izdanja koja su vas oduševila:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Nemate ideju što darovati za Valentinovo? U videu donosimo genijalnu ideju!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".