Papreno skupa, ali i dalje je sve što želimo ovoga ljeta

Upravo su tropski motivi najpoželjniji ove sezone
Vidi originalni članak

Da, slažemo se, klasika je najbolji izbor, no isto tako mislimo kako se nekad treba od nje maknuti i izaći iz svoje zone udobnosti. A to nam ovog ljeta može pružiti upravo ova torba koja dolazi s potpisom modnog dvojca Dolce & Gabbana. Torbu smo pronašli na sniženju na Net A Porteru - trenutačno se prodaje po cijeni od 1050 €, odnosno snižena je 40%. Napravljena je od kože, a osim upečatljive roze boje, ističe se i tropski motiv ananasa.

Tropski su motivi idealni za ljetne dane, a ove sezone definitivno su ostavili po strani i cvjetne i prugaste uzorke. Torbica je stvorena za razigrane ljetne kombinacije, ali će odlično razbiti monotoniju monokromatskih kombinacija kad poželite odjenuti crno ili bijelo od glave do pete! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".