Pametna, zgodna i stylish: "Volim kombinirati mladenačke stvari tako da izgledaju damski"

Naš Goran Čižmešija fotkao je damu s čijom se filozofijom definitivno slažemo!
Vidi originalni članak

Anamarija Đukić magistra je biotehnologije i doktorandica na Institutu Ruđer Bošković, a našem je Goranu Čižmešiji zapela za oko zbog fantastičnog stila.

Odjenula je sako i hlače iz Zare, Stradivariusove sandale, a sve zaokružila naušnicama i torbom iz Manga. Ovo je njezina odjevna kombinacija za posao, a ova kovrčava ljepotica još nam je otkrila:

Uvijek se sredim, svaki dan nosim sakoe zbog posla, a i zato što ih volim, imam ih u živim bojama, ali i s cvjetnim uzorkom. Minice ne nosim, samo duge suknje, volim kombinirati da mladenačko djeluje damski. Više sam tip za jednobojne stvari, ali ponekad nosim i lepršave cvjetne haljine jer su in.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".