Ovu torbicu definitivno želimo u svojoj kolekciji!

Njezini su motivi stvoreni za ljeto
Vidi originalni članak

Model Metropolis koji dolazi iz Furline radionice definitivno nam je jedan od najdražih modela torbica! Iako su prvenstveno krenuli s jednobojim modelima na zlatnim ili srebrnim lancima, svoju su ponudu prošiliri pa se sad mogu pronaći raznobojni modeli, oni s kožnim naramenicama, čak i naramenicama ukrašenim trodimenzionalnim cvijećem, što je ove sezone veliki trend!

Na web shopu Farfetch pronašli smo dva modela koja su nas osvojila na prvu. Oba su modela šarena - jedan dolazi u tri kombinacije boja: plavoj, zelenoj i bijeloj te ima crnu kožnu naramenicu, dok je drugi stvoren za prave dame. 

Cijena ovog modela je 303 €, a može odlično izgledati u svakodnevnim situacijama kad vaše obveze ne zahtijevaju dress code pa je možete kombinirati s tenisicama, jednostavnim košuljama, trapericama i otkačenim jaknama! 

Drugi model odiše elegancijom i ženstvenošću. Na nježno rozoj podlozi nacrtani su crveni makovi te zeleni listovi, a, osim zlatnog lanca, postoji mogućnost i nošenja torbice na crnoj kožnoj ručki, što je neobično za ovaj Furlin model. 

Ukoliko se odlučite za ovaj model, utoliko ćete za njega trebati izdvojiti 329 €, a, osim za poslovne situacije, idealna je za večernja druženja. Možete je kombinirati na crne, roze, pastelne, ali i zemljane kombinacije, a sjajno će razbiti monotoniju crnih i bijelih stylinga. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".