Ovu ste ljepoticu već upoznali, a isfurala je još jednu fantastičnu kombinaciju

Ona u gradu ne može proći nezamijećeno!
Vidi originalni članak

Saru Vulinović Zlatan već smo predstavili preko objektiva Gorana Čižmešije kad je pozirala sa zaručnikom Thomasom Flaimom - odmah smo zaključili kako je to jedan od onih parova koji neće proći nezamijećeno gdjegod se pojavili.

A da je uistinu tako pokazalo se neki dan kad je Sara gradom prošetala u sasvim jednostavnoj kombinaciji, no to je bilo dovoljno da je naš fotograf zaustavi i fotografira. Basic kombinaciju crnog pulovera i traperica upotpunila je odličnim čizmama i prljavo rozim kaputićem koji je bio odlična protuteža pomalo rokerskoj kombinaciji.

Sara se inače bavi modelingom, ali i pomaže svojem zaručniku u poslu s obućom - on je, naime, pokrenuo brend ženske obuće Thomas Neuman, a Sara je definitivno najbolji model za to, što možemo vidjeti i na Instagramu gdje je prošetala odličan par s njegovim potpisom!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".