Ovu raskošnu haljinu koju želimo u ormaru potpisuje domaća dizajnerica - nećete vjerovati koja!

Haljina je divna i želimo je u ormaru!
Vidi originalni članak

Raskošne i lepršave haljine definitivno su naša slabost pa nas je potpuno očarala ona koju je odjenula brend menadžerica Maja Batarelo. Ova Splićanka na Instagramu se krije iza nadimka @mayolol_, a obožavamo je pratiti zbog njezinog izvrsnog stila odijevanja.

Ova Splićanka isfurala je maxi pastelno ružičastu haljinu s volanima na donjem dijelu, a kombinirala ju je s jednostavnim modnim dodacima: nude sandalama, must have komadom u svakom ženskom ormaru, i neobičnom torbicom sa zlatnim detaljima. To je bilo i više nego dovoljno za postizanje wow efekta! Ova divna haljina kreacija je domaće dizajnerice Ivone Glavaš koja stoji iza brenda ANOVI, a sve do jedne odišu romantičnim chicom i stvorene su za dugo, toplo ljeto! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".