'Ovu kombinaciju sam odabrala jer mi fali sunca pa sam dala malo svježine u tmurno vrijeme'

Fotografu Goranu Čižmešiji na špici je pozirala Iris Androšević Pinjuh koja je već nekoliko puta bila zvijezda naše street style rubrike
Vidi originalni članak

Bijela je košulja svevremenski komad, jednako popularan i u ženskom i u muškom ormaru. Dobro krojen model nikad ne izlazi iz mode, a trendovske komade sa zanimljivim uzorcima uvijek je dobro imati u svom ormaru. Voli je i dizajnerica interijera Iris Androšević Pinjuh koja je već nekoliko puta bila zvijezda naše street style rubrike, a i prošlog ljeta rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji.

- Ovu kombinaciju sam odabrala jer mi fali sunca, pa sam svojom kombinacijom dala malo svježine u tmurno vrijeme - otkrila nam je simpatična dama.

Trendi crveno-bijelu košulju s prugama kombinirala je uz chic bijele hlače, a outfitu je dodala i crne natikače i to u modelu koji je iznimno popularan već nekoliko sezona. 

Jednostavnost bijele kombinacije osvježila je efektnom crnom prošievnom torbicom i izvrsnim modnim dodacima, od kojih se najviše isticala ogrlica.

Iris je 2019. prošetala u još jednom odličnom ljetnom izadnju, a tada ju je fotografirao naš Goran Čižmešija. Danas je jednako dobra inspiracija pa ćemo svakako prepisati njezine modne ideje. 

- Ljeti volim nositi i žive boje i razne uzorke. Dužine haljina biram prema raspoloženju, od dugih do kratkih, a jedino što ne nosim su uske haljine otvorene na sve strane. Često nosim bijele haljine jer pocrnim pa mi je to super kontrast - rekla je modno osviještena Iris tada.

Zna kako da crno od glave do pete izgleda zanimljivo: 'Svakom outfitu više pristaju visoke pete, ali su tenisice ipak udobnije'
Izdvojili smo 15 najboljih seruma protiv starenja koji rješavaju bore, neujednačenu teksturu i čvrstoću kože
Hlače koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru jer vizualno produžuju noge

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".