'Ovu kombinaciju sam odabrala jer je Zagreb vrlo modno osviješten i uklapala mi se za izlazak u grad'

Naš Goran Čižmešija fotkao je jednu baš stajliš damu koja mu je rado otkrila nekoliko detalja o svom stilu
Vidi originalni članak

Da nije potrebno mnogo kako bi se zablistalo u dnevnim kombinacijama, pokazala nam je zgodna farmaceutkinja Marianna koju je na zagrebačkoj špici fotografirao naš Goran Čižmešija. U stajlingu kao stvorenom za ležernu nedjelju prošetala je zagrebačkim ulicama, a za Divu rado otkrila nekoliko detalja o svom stilu.

- Dolazim iz Njemačke, u Hrvatskoj sam na odmoru posljednjih tjedan dana. Posjetila sam cijelu obalu koja je prekrasna i definitivno ću doći opet. U Zagrebu sam jer čekam let. Ovu kombinaciju sam odabrala jer je Zagreb vrlo modno osviješten i uklapala mi se za izlazak u grad. Preferiram neutralne boje u kombinaciji sa detaljima u jakim bojama koje podignu kombinaciju. Volim razne stilove, ali najčešće bez uzoraka. Volim nositi visoke pete, ali ih nisam ponijela sa sobom. Visoke pete nosim i tijekom dana, sve ovisi o raspoloženju - ispričala nam je.

Bijelu lepršavu suknju niskog struka savršeno je uparila uz svjetloplavi kratki top. Stajling je 'razbila' modnim dodacima u smeđoj boji, uključujući chic remen, efektnu torbicu i jednostave, ali elegantne sandale. No, najljepši modni dodatak bio je njezin prekrasni osmijeh koji je stavio točku na 'i' cijelom stajlingu.

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Nokti boje kašmira ovogodišnji su hit koji će zavladati ove jeseni
Nabilah Harron u pomaknutoj klasici prošetala špicom: 'Danas sam odabrala ovu ležernu i cool kombinaciju'
Efektna traper haljina i smeđi modni dodaci pun su pogodak zgodne dame: 'Inspirirala sam se Chanel stilom 90-ih'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".