'Ovu kombinaciju sam odabrala da podržim ‘Vatrene’, kupila sam ju ciljano za tu prigodu'

Atraktivna dama komplet s kockastim uzorkom 'smirila' je neutralnim komadima kojima se vraćamo svake ljetne sezone
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija igra drugu utakmicu na Europskom prvenstvom s Albanijom, a grad su ponovno preuzele njihov zaštitni znak – kockice. Upravo je jednu kombinaciju prikladnu za ovaj događaj zagrebačkim ulicama prošetala Josipa Hadrović. Zgodna dama rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji te mu otkrila nekoliko detalja o svom stilu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala da podržim ‘Vatrene’, kupila sam ju ciljano za tu prigodu, ali sam gledala da bude nešto što mogu i kasnije nositi. Možda ću kupiti još nekoliko komada na tu temu, ovisno kako ćemo dalje proći. Do sada nisam nosila uzorke, više sam tip za jednobojne stvari. Nosim podjednako neutralne i žive boje, ovisno o raspoloženju. Više sam tip za ravnu obuću – ispričala nam je simpatična magistrica ekonomije.

Komplet s kockastim uzorkom kombinirala je uz neutralne komade pa stajlingu dodala genijalnu torbu od rafije, model koji je iznimno popularan svake ljetne sezone, te smeđim natikačama sa zlatnim ukrasom.

Ovo nije prvi put da je modni svijet "lud" za popularnim kockicama. Za vrijeme prošlih Europskih i Svjetskih nogometnih prvenstva, pisali smo kako ih dizajneri jednostavno obožavaju pa ih rado uklope i u svoje kolekcije. 

Tako je za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine Fendi svoj izlog u talijanskom outletu Noventa di Piave "obojio" u naše prepoznatljive boje. 

Nakon što je Hrvatska osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu, jasno je kako su kockice bile najtraženiji uzorak, a izlog Fendijeve trgovine u outletu nedaleko od Venecije krasila je prekrasna haljina u prepoznatljivom crveno-bijelom uzorku. 

Osim Fendija, i luksuzni je modni brend Louis Vuitton u siječnju 2020. predstavio novu kolekciju Lunar New Year kojom je poželio dobrodošlicu Kineskoj godini štakora. Kako smo i tada pisali, pozornost hrvatske publike posebno je ukrala jedna odjevna kombinacija u kojoj je glavnu riječ vodio top s prepoznatljivim "kockicama". 

Kakva elegancija na špici: 'Ovu kombinaciju sam odabrala jer je ljeto i poželjela sam nositi boje'
Simpatične prijateljice u jako chic kombinacijama: 'Imamo svoj stil, ali ponekad ubacimo i nešto od trendova'
Supruge naših nogometaša imaju sjajan stil: Helena i Izabel preferiraju jednostavnost, Vanja eleganciju, a Josipa jarke boje
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".