Ovu djevojku kiša ne može iznenaditi: U omiljenim Huntericama i stylish kabanici

Gumene čizme nekada nisu bile najstylish odabir, ali ovaj brend dokaz je da sve može izgledati odlično
Vidi originalni članak

Ušli smo u period godine kada je kiša gotovo svakodnevna pojava, pa tako svoje outfite moramo prilagođavati tim vremenskim uvjetima. To uglavnom izazove kolektivno nezadovoljstvo jer kako je uopće moguće izgledati i stylish i vodootporno?! E, pa, ova djevojka to jako dobro zna! 

Posljednji topli i sunčani dani nisu zavarali ovu djevojku koja je svojim outfitom pokazala da joj potencijalna kiša ne može baš ništa. Odjenula je slatku ružičastu mini suknju i bijelu majicu, a preko toga je nabacila svijetloplavu baloner-kabanicu. Paletu pastelnih nijansi razbila je odličnim zelenim Huntericama koje su garancija za stylish efekt svake jesenske kombinacije. 

Gumene čizme Hunter već se nekoliko kišnih sezona javljaju kao modni imperativ. Premda se uvijek činilo da su gumene čizme apsolutno modno izolirana obuća i da su rezervirane samo za blato, brendom Hunter isplivale su na modnu površinu u punoj sjaju.

U ponudi se javljaju različitih dimenzijama, do koljena i do lista, ali i u najrazličitijim bojama. O kojoj god verziji bila riječ, ove gumene ljepotice izgledaju odlično na sve mini haljine, trendi kabanice ili kožne jakne

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".