Ovog srednjoškolca već smo upoznali, a sad je pokazao još jednu kombinaciju koja nas je osvojila

Mikula Petar Marušić ima izvrstan stil koji nikako ne može proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama
Vidi originalni članak

Prije nekoliko mjeseci u našoj street style rubrici pojavio se Mikula Petar Marušić koji je u kratkom roku osvojio, ne samo zagrebačku špicu, nego i čitatelje na našem portalu i društvenim mrežama.

Komentari na njegov stil bili su redom pozitivni, a sad je ponovno pokazao styling s kojim se definitivno istaknuo u masi. Teško je reći što je bolje: beretka, sunčane naočale, točkasta kravata... Ma, baš je sve sjajno iskombinirao! 

Ovaj srednjoškolac učenik je drugog razreda Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn, a tad je otkrio da stariji odlično reagiraju na njegov stil, dok su mlađi često zbunjeni. U budućnosti bi se volio baviti ilustracijama, a ovakav je stil počeo njegovati kad je imao 14 godina.

Obožavatelj je nijemih filmova, a odjeću najviše kupuje na web shopovima, gdje nađe najbolje komade, i u second hand trgovinama.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".