Ovog ljeta nose se slingbacksice: Gdje kupiti trendi balerinke?

Vodič kroz raznobojne ljetne hit cipele koje ne izgledaju kao da ste ih iščupali iz bakina ormara
Vidi originalni članak

Na mnogim svjetskim modnim pistama manekenke, koje su predstavljale kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2019.,  koračale su u natikačama i slingbacksicama. Ako dosad niste znali o kakvim to cipelama razgovaraju sve vaše prijateljice, evo kratkog opisa. Slingbacksice su zapravo sandale zatvorenih prstiju s remenom koji  se nalazi malo iznad pete, a ovog su ljeta apsolutni must have.

Guliver  je ove sezone pripremio slingback balerinke jarkih boja s kojima ćete izgledati stajliš, ali istovremeno i odvažno.  Za sve djevojke koje vole da im obuća vodi glavnu riječ u odjevnoj kombinaciji, no nisu ljubiteljice visokih peta, slingback balerinke dostupne su u crvenoj, zelenoj, limun žutoj te boji fuksije. Minimalistice će biti oduševljene modelima u klasičnoj bež i crnoj boji.

Slingbacksice će odlično izgledati u kombinaciji s proljetnim dugim haljinama, cvjetnim suknjama ili klasičnim trapericama, koje uvijek možete kombinirati s bijelom košuljom s voluminoznim rukavima.  Highstreet brandovi prodaju ih za više od 3000 kuna, a kod nas se u trgovinama mogu naći kožnate i to već od tristotinjak kuna. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".