Ovog ljeta na plaži hit je - golotinja! I sigurni smo da ćete se i vi odvažiti za to

Uvjeravamo vas da pristaje svima
Vidi originalni članak

Jednodijelni kupaći kostimi definitivno jesu najveći ljetni hit, no njima uz bok sve više stoji i oni u nude boji. To je potvrdilo i istraživanje trgovine Polyvore koje kaže kako je potraga za ovakvim badićima porasla za čak 145 posto

Poznato je kako nude boja ima više nijansi, no pri nošenju ovakvog badića cilj je kupiti onaj u nijansi koji će se stopiti s vašim tenom kako biste postigle dojam golotnje. 

Možete birati između jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima, no, naravno, dojam ćete pojačati ako odaberete jednodijelnu varijantu. Na internet shopovima pronašli smo dvije varijante ovakvog kupaćeg, jeftiniju i skuplju, pa se inspirirajte i pronađite idealan za sebe!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".