Ovo su trenutno najtraženije sandale: Trendseterice ih obožavaju, no mnogima se ne sviđaju

Tzv. "dad sandals" odlične su za ležerne prigode, no fashionistice su ih uklopile u kombinacije za svaki dan i izgledaju skroz cool
Vidi originalni članak

Svake sezone jedan trend zadužen je za iznenađenja i za podijeljena mišljenja. Prije nekoliko godina to su bile čupave, krznene natikače, a ove sezone na mjesto popularnog, a istovremeno omraženog trenda dospjele su tzv. "dad sandals" koje sve češće viđao na gradskim ulicama, ali i na društvenim mrežama.  

Čini nam se kako ove sandale postoje oduvijek, no kako to inače biva, vrhunac popularnosti doživjele su kad su ih u svoje kolekcije dodala dizajnerska imena kao što su Prada i Chanel. Govoreći u brojkama, kad je Prada prošlog ljeta predstavila sandale, potražnja za njima porasla je za 34%, prema platformi Lyst. 

Ako je suditi prema društvenim mrežama, ove sezone najpopularnije su one sa Chanelovim potpisom koje dolaze u nekoliko varijanti, no u svoje kolekcije dodale su ih i high street kuće pa se mogu kupiti po znatno pristupačnijim cijenama. U svoje kolekcije dodali su ih dućani poput Pull&Beara pa kod popularnog brenda pronašli model za 299 kn.

Ovakve su sandale rezervirane za ležerne i sportske prigode, no, ako je suditi prema društvenim mrežama, jednako će dobro izgledati i u kombinaciji s haljinama ili kombinezonima za svaki dan. Ipak, najbolji su odabir za plažu pa, ako ste još u potrazi za the modelom za ovo ljeto, isprobajte "dad sandals"!

Ako više volite klasične sandale i natikače, izdvojili smo 20 modela iz high street dućana već od pedesetak kuna:

FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 249 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 99 kn FOTO: H&M 13 € FOTO: H&M 16 € FOTO: H&M 13 € FOTO: H&M 11 € FOTO: H&M 13 € FOTO: H&M 7 € FOTO: H&M 13 € FOTO: Bershka 229 kn FOTO: Bershka 129 kn FOTO: Bershka 125 kn FOTO: Bershka 125 kn FOTO: Stradivarius 149 kn FOTO: Stradivarius 149 kn FOTO: Stradivarius 149 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 149 kn  

Cool PR menadžerica čiji je outfit kao stvoren za vikend: "Volim pratiti trendove, ali se ne odijevam točno prema njima"
Biste li nosili cool traperice poput stylish arhitektice koja nam je rekla: "Volim trendove, to mi je zabavno!"
Od 84 do 199 kn: Izdvojili smo trendi bluze iz high street dućana koje ćemo nositi u ljetnim danima
Zaboravite na bojanje izrasta! Celebrity-frizer tvrdi kako je upravo to jedan od najvećih trendova za ljeto pred nama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".