Ovo su prve Instagram objave domaćih i stranih influencera

Chiara Ferragni, Sonja Kovač, Ella Dvornik, Lana Jurčević... Skrolali smo i došli do prvih fotki!
Vidi originalni članak

Talijanka Chiara Ferragni vjerojatno je jedna od najpoznatijih stranih modnih blogerica ili jednom rječju - influencer. Ima preko 12 milijuna pratitelja i gotovo 18,000 objava samo na Instagramu, a njen blog The Blond Salad prvi je postao internacionalno poznat. Nedavno je postala majka pa je većinu zadnjih objava ipak posvetila svom sinčiću, a na prvoj fotki nosi preslatku točkastu haljinu i cipele s platformom. 

Domaća blogerica koja je prva dosegnula milijun pratitelja je Jelena Perić, na Instagramu poznatija kao @j_make_up. Njene beauty objave prati veliki broj zaljubljenika u make up, a na svojoj prvoj objavi jasno možete vidjeti koliko je vješta u šminkanju. 

Poznata komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy ima 131 tisuću pratitelja koje svaki dan uveseljava svojim duhovitim objavama i fashion fotkama. Prvu je objavu posvetila Studiju Smijeha.

Ella Dvornik već je dugo poznato ime u ovom svijetu, a danas se najviše bavi putovanjima. Ima 287 tisuća pratitelja, a na prvoj fotki pohvalila se kul kombinacijom cipela i torbice. 

Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića i vlasnica brenda Lunilou, ima samo 136 objava, ali 268 tisuća pratitelja. Na prvoj fotografiji društvo joj radi sestra. 

Pjevačica Lana Jurčević obožava svoje fanove na Instagramu pa s njima svaki dan komunicira preko storyja i objava na profilu. Ima 364 tisuće pratitelja, a na prvoj je fotografiji njen psić koji je tada slavio deveti rođendan. 

Blogerica Sonja Kovač zaljubljena je u modu i putovanja pa njenih 266 tisuća pratitelja mogu uživati u baš takvim fotografijama na njenom IG profilu. I ona je prvu objavu posvetila svom psiću. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".