Ovo su naši favoriti koji su nas proteklog tjedna osvojili outfitima na špici!

Sredina je listopada, no sunce nas i dalje časti svojim prisustvom pa špica postaje prava riznica odličnih odjevnih kombinacija
Vidi originalni članak

Spoj rokerskih i elegantnih damskih komada uvijek je dobra ideja, a to zna i ova zgodna plavuša koja je odabrala haljinu s volanima i traper prsluk, ali i must have komad sezone - gležnjače s perlicama na remenčićima.     

Parovi su nam najdraži “ulov”! Zašto? Pogledajte njih i sve će vam biti jasno.Odlučili za casual outfite, a glavnu riječ u kombinacijama vodila je maslinasta jakna, koja je jako popularna ove sezone.     

Iako je decentna, mnogi je smatraju dosadnom. Ipak, crna je uvijek dobar izbor, a njezinu je monotoniju najbolje razbiti detaljima - čipkasta haljina ili kaputić boje fuksije savršeno su rješenje za jesenske dane.     

Kožna suknja, čizme iznad koljena, baloner, zanimljive sunčane naočale... Ova plavuša zna koji su jesenski trendovi, a sve još bolje izgleda s buketićem cvijeća u ruci!     

Uživanje u gradu uvijek je ljepše u društvu najboljeg četveronožnog prijatelja. Ove dvije dame to jako dobro znaju pa svoje ljubimce prošetale u stylish kombinacijama koje su opotpunile zanimljivim detaljima poput beretke, jarkih boja, statement gležnjača i, naravno, osmijeha!     

Kad ne znate što nositi, dobre stare traperice i crna boja uvijek su dobar izbor! Ova ih je dama upotpunila čipkastim detaljima i upečatljivim naočalama.     

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".