Ovo su najzgodniji glumci koje trenutačno možemo gledati na telki!

Jedan je završio strojarstvo, drugi se trebao baviti bejzbolom, a trećem je mankenenstvo u krvi... Ipak, srećom su završili na televiziji gdje ih uživamo gledati!
Vidi originalni članak

Dolaze nam hladniji dani, što znači da ćemo vjerojatno više vremena provoditi ispred telke. Odmah možemo reći - nije velika šteta, s obzirom da u serijama i filmovima koji se trenutačno prikazuju ima STVARNO zgodnih glumaca. Pa, krenimo redom!

Tom Ellis

Ok, oko titule najzgodnijeg na TV ekranima stvarno nije bilo puno razmišljanja. Nedvojbeno ju je odnio glavni lik u seriji "Lucifer" - ovaj 39-godišnji Britanac jednostavno osvaja osmijehom, a odijela mu stoje fantastično. Tom je od ove godine zaručen s televizijskom producenticom Meaghan Oppenheime, a ima i tri djevojčice iz ranije veze, odnosno braka. S bivšom djevojkom Estelle Morgan ima kći Noru (13), a s bivšom suprugom Tamzin Outhwaite ima kći desetogodišnju Florence Elsie. S glumicom ima i još jednu kći Marnie Mae koja ima 5 godina. 

İbrahim Çelikkol

Trenutačno ga gledamo u seriji "Kazna", a definitivno se radi o novom turskom zavodniku. Nije dugo trebalo da ovaj 36-godišnji glumac maneken privuče pozornost javnosti s obzirom na njegov markantan izgled, ali i životna priča koja ga prati. Naime, s 18 godina ostao je bez oca, a škola ga nije previše zanimala, a menkenstvo mu je bilo izvor prihoda. Igrao je košarku, svirao klarinet, a na koncu se bacio u glumačke vode. 

Murat Yıldırım

Možemo ga gledati u seriji "Ljubav i kazna", a smatra se jednim od najpopularnijih turskih glumaca. Zanimljivo, ovaj 39-godišnjak studirao je strojarstvo, a rekao je kako ima i političke ambicije. Ljubav svog života pronašao je na setu - naime, 2008. godine vjenčao se s glumicom Burçin Terzioğlu koju je upoznao na snimanju serije "Firtina", a zaprosio ju je na snimanju serije "Asi". 

Adam Rodriguez

Ako ste pogledali (samo) jednu epizodu serije "CSI: Miami" jednostavno vam je MORAO za oko zapeti prezgodan glumac na čiji se osmijeh jednostavno ne može ostati imun. U srednjoj školio bio je uspješan u bejzbolu, no zbog ozljede se okrenuo glumi - nama se taj preokret jako sviđa, s ozbirom na to da ga je pravi užitak gledati na televizijskim ekranima. Adam ima i suprugu, Grace Gail, s kojom se vjenčao 2016. godine u Italiji, a ponosni su roditelji dvije kćerćice. 

Momčilo Otašević

Iako je nedavno izrekao sudbonosno "da" s glumicom Jelenom perčinom, a malo nakon tog postao je i ponosni otac djevojčice Maše. Ovog crnogorskog kazališnog i televizijskog glumca trenutačno možemo gledati u hit seriji "Na granici", a Momčilo je pravi miljenik ženskog dijela publike. Jednom je prilikom izjavio kako je odrastao u tradicionalnoj obitelji te mu je tradicija vrlo bitna, a poštuje instituciju braka i obitelj jer je podizan u tom duhu. 

Will Estes

Te oči!!! Da, to je definitivno prvo što vjerujemo da baš svatko pomisli kad vidi glumca iz serije "Blue Bloods". Ima 39 godina, a mogli smo ga gledati u filmu "Vitez tame: Povratak", spotu benda Bon Jovi "It's My life", filmu "Opasna privlačnost"... Opasna privlačnost definitivno je nešto što se može s njim povezati, no od javnosti itekako skriva s kim postoji opasna privlačnost u stvarnome životu. Prije desetak godina povezivali su ga s glumicom Jennifer Love Hewitt, a kasnije i s Jodie Sweetin, a postojale su glasine kako je zaručen s glumicom Rachel Boston. Ipak, ništa od tog nije potvrđeno!

Filip Juričić

Smatran je jednim od napoželjnijih hrvatskih neženja pa je sasvim logičan odabir i na ovoj listi. Trenutno ga gledamo u seriji "Na granici", a zgodan glumac čini se sretniji nego ikad: prije nešto više od mjesec dana on i zaručnica Nika Dogan postali su roditelji malenog Lava. Filip ima i sina jana kojeg je prije 11 godina dobio s tadašnjom djevojkom Mateom Roščić. Filip je jedan od najneodoljivijih likova na domaćoj sceni, a uloge zavodnika mu tako dobro pristaju!

Goran Jurenec

Gospodin Savršeni stvarno se može opsiati tim epitetom; jednostavno je - savršen! I njega prati glas tradicionalnog dečka, a veliki je zaljubljenik u košarku te ju je neko vrijeme igrao u Bundesligi. Za sebe kaže kako je pravi romantik, a kaže kako kod žena traži "ono nešto". Veliki je zaljubljenik u našu obalu, a obožava more i zalaske sunce. Pa, romantičnije od ovog definitivno ne može!

Emir Ćatović

Novije lice na malim ekranima je EMir kojeg gledamo u seriji "Pogrešan čovjek". Brada, tamna kosa, zamišljen pogled... Ne treba uopće čuditi činjenica da je ovaj 30-godišnji frajer zapeo za oko ženskom dijelu publike. Ovog smo Crnogorca već upoznali u seriji "Budva na pjeni od mora". Čini se kako je Emir oduvijek znao da je gluma "ta" - diplomirao je na Fakultetu dramskih umjetnosti, a od 2015. godine stalni je član Gradskog pozorišta Podgorica. 

Jesse Spencer

Iako nam se čini da je u Dr. Houseu vječno ozbiljan, Jesse ima jedan od onih osmijeh koji ne može proći nezapaženo. Australijski glumac ima 39 godina, a zapaženu ulogu imao je i u seriji "Chicago u plamenu", kao i u filmu "Djevojka iz visokog društva". Velika ljubav mu je i glazba - zanimljivo, član je skupine "Band from TV", gdje mu je "kolega" Hugh Laurie. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".