Ovo su najskuplji komadi odjeće u luksuznim online shopovima

Vrijede li? Ove cijene zaista su paprene...
Vidi originalni članak

Nekada je jako zanimljivo "skrolati" po online shopovima i maštati o stvarima koje si možda nikada ne bismo mogli priuštiti. Ovaj put odlučili smo pogledati sve najskuplje komade odjeće i torbica iz luksuznih online dućana: Net-a-porter, Farfetch i Mytheresa. 

Od svih online shopova definitivno prednjači Farfetch. Naime ova crna bundica s potpisom Oscar de la Renta stoji 42,657 eura. 

Sljedeća na listi po skupoći je ova bajkovita haljina koju potpisuje Gucci. Stoji 20,000 eura, a može se nabaviti na Net-a-porteru. Zaista je dostojna princeze

Nakon nje, na listi je Valentino haljina u gotovo istom stilu. Možda za vjenčanje te iste princeze. Pronašli smo je na Mytheresi, a stoji 17,500 eura. 

Nakon toga na red su stigle torbice. Zanimljivo je da su one najskuplje zapravo najmanje. Prva je mala crna torbica od krokodilske kože brenda Alaia, a pronašli smo je na Net-a-porteru. Stoji 15,730 eura.

Na Farfetchu nalazi se mala plava torbica brenda Stalvey, najskuplji model u tom online shopu. Stoji 13,268 eura.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".