Jeste spremni? Ovo su "najgori" trendovi koji će nam se vratiti u modu u nadolazećoj sezoni

Nakit od školjki? Ružne tenisice? Ružičaste naočale? Da, sve se to nosi ove sezone!
Vidi originalni članak

Trendovi se, naravno, mijenjaju kroz godine, no ono što je svima jasno je činjenica da nam se stalno vraćaju neki zaboravljeni, čak i one za koje smo se nadali da ih baš više nikad nećemo nositi. Nadolazeća sezona bit će u znaku takvih hitova iz devedesetih i 2000-ih, a mislimo da će nas nositi samo najhrabriji. 

Pastelne boje

Pastelni tonovi, konkretno žuta, plava i zelena, boje su za koje kruži glas da ih je teško kombinirati. Povezuje ih se s osamdesetim godinama prošlog stoljeća, a ove godine nose se na svemu: cipelama, hlačama, sakoima i haljinama. 

Remen u obliku lanca

Versace je jedan od najpopularnijih brendova ove sezone, a samim time ponudio nam je mnoštvo trendova osamdesetih godina, među kojima se najviše ističu lanci, osobito oni koji se nose oko struka!

Nakit od školjki

Svatko tko je gledao O.C. zna da je početkom novog tisućljeća lančić od školjki bio must have. Nosile su ga djevojke u svim tinejdžerskim filmovima, a danas dolaze u nešto izmijenjenom i elegantnijem izdanju

Traper hlače dužine oko koljena

Gigi Hadid i Kim Kardashian već su ih isfurale, no nismo baš sigurni da će ovaj trend dobro proći u uličnoj modi. 

Naočale s ružičastim staklima

Početkom ovog milenija veliki hit bile su i naočale s ružičastim staklima, a osobito su ih popularizirale Britney Spears i Paris Hilton te ih se često moglo vidjeti na crvenom tepihu. Danas ih nose Gigi Hadid i Selena Gomez, a jedno je sigurno - s njima nećete proći nezamijećeno!

Kitten peta

Na žalost mnogih, cipele s kitten petom vratile su nam se još prošle godine, a trend se nastavlja i ove. Zahvaljujući Dioru, The Rowu i drugim poznatim dizajnerskim imenima, urednici ih obožavaju te su pravi must have među obućom.

"Ružne" tenisice

Ovaj je trend toliko preplavio modne piste, društvene mreže i gradske ulice da ga više ne treba ni posebno objašnjavati - praktične su, ne i najljepše, no cure ih jednostavno obožavaju, a predvodnice u tenisicama su one s potpisom Balenciage i Louis Vuittona.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".