Ovo su komadi u koje trebate investirati, a ne kupiti njihove "jeftinije" verzije

U neke se stvari zbilja treba uložiti!
Vidi originalni članak

Postoji mnogo stvari koje možete kupiti po pristupačnim cijenama - od espadrila, preko basic topova do nekih cool hlača, no u neke komade ipak bi trebalo investirati. Portal Who What Wear izdvojio je kratak popis komada koji izgledaju znatno bolje od njihovih jeftinijih, odnosno pristupačnijih verzija. 

Naušnice-ringovi

Da, naravno, može nabaviti komad bižuterije, no sama spoznaja da imate neki ovakav komad u kutijici s nakitom stvarno puno znači, a i trajat će doživotno. Plus im je što baš nikad ne izlaze iz mode, a možete ih nositi na dnevnoj razini. 

Loaferice

Ako cipele izgledaju loše, cijeli outfit pada u vodu. Loaferice su definitivno jedan od modela koji ne izlazi iz mode, a pobrinite se da bude kožni model kojeg ćete kasnije pomno održavati kako bi trajao što duže!

Torba s logom

Logomanija se vratila u modu, a jedino prihvatljivo nošenje dizajnerskog loga je ako se radi o pravom, a ne fake komadu. Osim što je protuzakonito, razlika se STVARNO vidi. 

Remen s logom

Kad remen nije napravljen od prave kože i ako ga krasi neka "jeftinija" kopća, nećete ga moći dugo nositi. Bolje je investirati u pošten komad koji će trajati sezonama, čak i godinama jer će uvijek izgledati kao nov!

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".