Ovo su frajeri koji su prošlog proljeća ukrali najviše pozornosti i očitali modne lekcije

Frajeri na zagrebačkoj špici super stil imaju u malom prstu, a ovi su dečki to i dokazali
Vidi originalni članak

Dok čekamo neka nova street style izdanja, prisjetili smo se fotografija od prošlog proljeća na kojima glavnu riječ vode stylish frajeri. A kad je riječ o zagrebačkoj špici, njih je stvarno puno i svaki nas put ispočetka iznenade svojim trendi kombinacijama. Bez obzira na to radi li se o poslovnim outfitima pa ukradu pozornost u odijelu ili ležernijim kombinacijama za subotnju kavu i ručak u gradu, ovi su dečki pokazali da super stil imaju u malom prstu! 

Znaju kako kombinirati svevremenske i trendi komade, a da rezultat bude savršena odjevna kombinacija, koja može poslužiti kao super inspiracija i ove godine. U galeriji smo izdvojili muške odjevne kombinacije koje su vas najviše oduševili, a jedno je sigurno - ovi su frajeri svima očitali lekciju iz stila!

FOTO: Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".