Ovo su dobitnice prve 'Večeri s dizajnerom'

Diva kreće s projektom 'Večer s dizajnerom' u sklopu kojega će vas svaki put ugostiti drugi dizajner. Prva je na redu Sandra Haddad od koje možete doznati sve o idelanim vjenčanicama i svečanim haljinama
Vidi originalni članak

Prva će vas u 'Večeri s dizajnerom' ugostiti dizajnerica Sandra Haddad. Njezine su vjenčanice romantične, nježne, eterične, gotovo nestvarne, a čarobnu im notu daje decentno cvijeće kojim ukrašava svoje modele. Sandra je na našoj sceni prisutna već nekoliko sezona s kolekcijom "Do you believe in fairies" (Vjerujete li u vile). Više o njoj pročitajte ovdje, a pratite nas i dalje, jer natječaj se nastavlja, a očekuje vas još poznatih imena! 

Dobitnice su: 

Petra Ananić

Alma Garibović

Patricija Schaller

Čestitamo sretnim dobitnicama! 

Dizajnerica Sandra Haddad 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".