Neobičan odabir? Ovo su cipele koje Kate Middleton baš uvijek nosi sa sobom na putovanja!

Cipele su neutralne boje pa odgovaraju različitim kombinacijama
Vidi originalni članak

Obožavao stil Kate Middleton, no ne možemo se baš često poistovjetiti s obzirom na to da je najčešće viđamo u elegantnim haljinama i cipelama s visokim potpeticama.

No, Page Six je primijetio kako postoji jedan model od kojeg se Kate ne odvaja posljednjih pet godina, a čak se ne radi o visokim salonkama! Naime, bez obzira na to radi li se o safariju u Indiji ili veslanju na Novom Zelandu, vojvotkinja Catherine obožava nositi mokasine koje potpisuje brend Sebago, a njihova je cijena 95 dolara, što je relativno povoljno, s ozbirom na ostatak garderobe! 

Nije teško zaključiti zašto ih Kate toliko voli - izgledaju vrlo udobno, a istovremeno su neutralne boje pa odgovaraju različitim kombinacijama. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".