Ovo su četiri stvari bez kojih modni stilisti ne mogu zamisliti svoju jesen - imate li ih u ormaru?

Zaboravite na statement komade i uložite u klasiku!
Vidi originalni članak

Ponekad nam se čini da jesen još uvijek nije potpuno došla jer nas listopad i dalje časti sunčanim danima. Ipak, hladnoća je iza vrata, a modni stilisti preporučili su tri must have odjevna komada i modna dodatka ove sezone bez kojih ne mogu zamisliti nadolazeće hladnije dane!

Umjesto da kupujete neke statement komade, vodite se savjetima stilista poznatih osoba te investirajte u ovakve komade! 

Jason Bolden: Ovakve su naušnice totalni hit - istovremeno su mladenačke i cool i s njima jednostavno ne možete pogriješiti. Što se tiče džempera, sviđa mi se jer je unisex i svi ga mogu nositi - jako je chic! 

Sarah Slutsky: Mislim da je jakna definitivno najbolja investicija ove jeseni. Najviše mi se sviđaju kožne jakne s krznenom postavom jer su udobne, a jednako dobro funkcioniraju uz traperice, kao i uz haljinu. Umjesto crne, možete se odlučiti za zelenu kako biste razbili monotoniju! 

Christian Classen: Opsjednut sam s pletenim dolčevitama jer izgledaju bezvremenski, a crvena je must have ove sezone i sigurno nećete proći nezamijećeno! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".