Ovo su četiri jesenska trenda koja će se savršeno uklopiti u svaki ormar

Životinski uzorak, kaubojski stil, baloneri... Koji je vaš favorit?
Vidi originalni članak

Ok, iz novih kolekcija high street i dizajnerskih trgovina bombardiraju nas različitim trendovima pa smo odlučiti izdvojiti četiri jednostavna jesenska trenda koje svatko može uklopiti u stil i garderobu. Znate ono, uz minimalan trud do maksimalnog efekta.

S jedne strane, tu su trendovi poput životinjskog uzorka kod kojih je dovoljan samo jedan statement komad da se istaknete. S druge strane, tu su klasični komadi poput balonera koji su sjajna investicija jer će trajati sezonama! Pa, krenimo!

Životinjski uzorak

Već i vrapci na grani znaju da su i leopard i zebra i zmija IN pa je vrijeme da dodate barem jedan komad u svoj ormar!

Stil "divljeg Zapada"

Kaubojke su nam se vratile na velika vrata, a mi ih volimo i uz traperice i uz lepršave haljine. Wow efekt neće izostati, vjerujte nam!

Predimenzionirani baloneri

Postoji li veći klasik u ormaru od balonera? Kad ga jednom kupite, osigurani ste sezonama. Stoga, vrijeme je za investiciju!

Jesenski tonovi

Smeđa, bordo, maslinasto zelena, oker žuta... Uvijek volimo te boje, a u jesenskim danima izgledaju posebno divno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".