Ovo odijelo s Asosa postalo je hit u rekordnom roku, no neće se svima svidjeti

S ovom zelenom bojom stvarno je teško proći nezamijećeno!
Vidi originalni članak

Odijela u jarkim bojama postala su hit još prošle sezone, a posebno se istaknulo ono u ružičastoj boji sa Zarinim potpisom.

Ovog proljeća novi hit dolazi s web shopa, točnije s Asosa, gdje su trendseterice poludjele za odijelom o neobičnoj, zelenoj boji.

Odijelo je inspirirano osamdesetim godinama prošlog stoljeća, a posljednjih tjedan dana, cure na Instagramu ga jednostavno obožavaju. Ipak, to ne treba čuditi s obzirom na to da je, bez obzira na neobičnu i upečatljivu boju, model ipak jako jednostavan za kombiniranje.

Čini se kako je najveći hit kombinirati ga s basic crnom ili bijelom majicom (još jednom je dokazano koliko ih je bitno imati u ormaru!) te glomaznim tenisicama koje su apsolutni proljetni must have, iako su skeptici predviđali da njihoba popularnost neće potrajati.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".