Ovo nisu "samo" rukavice

Statement komad kojem nije lako odoljeti...
Vidi originalni članak

Zima je konačno pokucala na vrata, do Božića nas dijeli još samo mjesec dana i bilo je krajne vrijeme da na dnu ormara potražimo šalove, kape i rukavice koje su nam itekako potrebni. No, osim što griju, mogu izgledati senzacionalno i valja im posvetiti posebnu pažnju jer ionako uglavnom svoje dobro promišljene stylinge moramo skrivati ispod debelih kaputa. Modna kuća Aleksandar McQueen predstavila je genijalne rukavice kojima zbilja teško odoljevamo. Sežu sve do pola nadlaktice i izrađene su od najmekše kože u kombinaciji crne i crvene boje.

Očekivano, cijena im nije privlačna kao i one, no srećom high street trgovine nude svoje interpretacije ovih rukvica koje definitivno zaslužuju prefiks "statement". 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".