Kako izgledati fit i seksepilno poput Viktorijinih anđelica?

Ovo je pet zlatnih pravila kojeg se manekenke pridržavaju prije velikih revija
Vidi originalni članak

 

1. Započnite dan s čašom vode s limunom

Uz vježbanje, voda limunom može pomoći pri gubljenju tjelesne masnoće pa neka to bude prva stvar koju ujutro popijete kako biste se hidratizirali, ali i smanjili osjećaj gladi. 

2. Pratite što vam tijelo govori

Pratite svoje vježbanje i prehranu, a pritom obratite pozornost i na navike spavanje. Ako ujutro imate toliko energije da mislite da možete "pokoriti" svijet, iskoristite to jer znači da ste na vrhuncu svoje snage. S druge strane, ako se više od tri jutra za redom osjećate loše, morate promijeniti svoju rutinu. Ne zaboravite da je svaki dan prilika da budete najbolja verzija sebe! 

3. Pažljivo birajte dodatke prehrani

Nemojte potrošiti bogatstvo na različite tablete, dodatke prehrani ili neke "čarobne" pripravke. Umjesto toga, koncentrirajte se na organsku hranu koja ima visoki udio zdravih nutrijenata. Ako želite ipak dodatke prehrani, odaberite vitamin D i aloa veru. 

4. U kuhinji uvijek imajte zdrave namirnice

Kad ste tužni, pod stresom ili vam je jednostavno dosadno, lako možete doći u iskušenje da pojedete nešto nezdravo što se nalazi u ormaru. Umjesto toga, svu junk hranu bacite u smeće i više nemojte kupovati, a zamijenite je zdravim namirnicama te od dosade grickajte bez grižnje savjesti.

5. Svaki dan meditirajte barem 15 minuta

Meditacija pomaže pri spavanju, smanjuje stres i drži vas motiviranima, ali i čini zdravijima - treba li još razloga da započnete s njom?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".