Ovo su najčudniji komadi odjeće (?) koje možete pronaći na internetu

Ako vam je trebalo još dokaza da je Internet vrlo, vrlo čudno mjesto - imamo ih sedam!
Vidi originalni članak

Hlače koje to nisu, "dlakavi badići", naočale koje izgledaju kao ruke, ovo su samo neki od čudnih komada "odjeće" i "modnih dodataka" na koje možete naletiti ako provedete samo malo više vremena na internetu. U vrijeme kad se novi "meme-ovi" stvaraju iz sekunde u sekundu, zapravo uopće nije teško doći do ovako nečega, a ono što nas zanima je: kupuje li netko to? Pod "kupuje" mislimo onako "ozbiljno", a ne u šali...

1. "Odmotaj me"

Asos nam je stvarno jedan od omiljenih online shopova, ali nekad stvarno zna iznenaditi. Ovaj komad donjeg rublja zapravo funkcionira kao mašna, a zove se "Unwrap me" ili "Odmotaj me". 

2. Traperice s plastikom

Top Shop (nažalost) u svojoj ponudi više nema potpuno prozirne plastične hlače, ali se zato još uvijek mogu naći ove... Zamišljamo kako se dio tkanine na koljenima zamagli od vrućine, znoja... Ma, užas!

3. Traperice koje to nisu

Gdje i kako se ovo nosi? OK, vidimo kako na fotografiji... Ali i dalje nam nije jasno! Jesu li to traperice, halteri...?

4. Dlakavi badić

Provedeš predljetno razdoblje depilirajući svaki centimetar tijela da bi se netko sjetio napraviti badić s printom nečijeg dlakavog torza. Odlično...

5. Plastična haljina

Ova haljina izgleda kao da je napravljena od onih plastičnih stolnjaka koji stoje na stolovima u dvorištu kod bake i dede. 

6. Sunčane naočale?

"Pogodi tko je?!" - tako bi se trebale zvati ove apsolutno nepotrebne sunčane naočale... Jesu li za maškare ili što? Još ti crveni nalakirani noktići...

7. Tange traperice

Za kraj smo ostavili ovaj nevjerojatno glup komad. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".