Ovo je pet proljetnih trendova koje će fashionistice obožavati... A pronašli smo i gdje ih kupiti!

Jednostavno za kombiniranje, a trendi... Može li bolje?!
Vidi originalni članak

Proteklih tjedana u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu vidjeli smo koji su trendovi za ovo proljeće i izvan modnih pista - tie-dye, neon, resice i biciklističke hlačice najveći su hitovi, no nekako mislimo da u uličnoj modi neće toliko zaživjeti.

Iz tog razloga, portal Who What Wear izdvojio je upravo najnosivije trendove koji će proći i "test vremena" te se mogu lako uklopiti u ostatak garderobe. 

Bež komadi

Jedan od najpopularnijih trendova među fashionisticama je bež od glave do pete - mnogi su tu boju smatrali dosadno, no ispostavilo se da izgleda baš jako trendi te ju je lako kombinirati. 

Kombinezoni

Možda nisu najpraktičniji, ali su stvarno idealni za dane kad nemate ideje što odjenuti!

Slip suknje

One su najbolji odabir za prijelazno razdoblje jer se mogu nositi i s proljetnim cipelama, ali i čizmama. Kombinirajte ih uz basic majice, ali i džempere, jednako će dobro izgledati!

Spoj traperica i elegantnije bluze

Ovaj trend postao je hit devedesetih, a sad nam se opet vraća u velikom stilu... Dućani su prepuni elegantnih bluza, a teško je odabrati samo jednu!

Strappy sandale

Upravo je ovaj model sandala vodeći trend za nadolazeće proljeće i ljeto, a idu baš uz sve - od traperica do haljina za elegantne i svečane prigode. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".