Ovo je najpopularniji komad na Zarinom sniženju: Natikače su već gotovo rasprodane!

Dok željno iščekujemo drugi krug sniženja, znamo koji komad vjerojatno u tim danima u Zari nećete pronaći
Vidi originalni članak

Hermes je prije par sezona fashionistice hipnotizirao modelom natikača - Oran. Djevojke su za njim odmah poludjele i u kratkom je roku postao model koji svi moraju imati. Stoje oko 4000 kuna i još uvijek se mogu nabaviti na njihovoj službenoj stranici. 

Onda je u priču uskočila Zara koja je u svoju ponudu uvrstila slične natikače... Za obične smrtnike. Prošle godine dolazile su u samo par osnovnih boja, a onda su ove godine nadodani modeli sa životinjskim uzorkom i još par boja. Prošli tjedan krenulo je sniženje u ovom omiljenom high street dućanu, pa su se natikače mogle nabaviti za 149,90 kuna, a bile su 199,90. U dućanima ih više nema, a online shop nudi model sa zmijskim uzorkom u gotovo svim brojevima. 

Ako kojim slučajem nosite broj 35, ove natikače moći ćete nabaviti u plavoj boji. Za sve ostale brojeve u online shopu navedeno je da uskoro stižu. 

Djevojke ih jednostavno obožavaju, pa je tako nedavno i jedna zvijezda našeg street stylea nosila baš te natikače u kombinaciji sa odličnom haljinom. Community managerica Aida Poparić zablistala je u odličnom ljetnom stylingu. Haljina i natikače su iz Zare, a torbica iz H&M-a.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".