Ovo je manikura koju želimo isprobati istog trenutka!

Možda nije najpraktičnija, ali izgleda zbilja fenomenalno!
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih "igrača" u području kozmetičke industrije definitivno je Južna Koreja, a njihovi inovativni proizvodi imaju sve više i više obožavatelja koji jedva čekaju vidjeti što će novo doći na tržište. 

To se odnosi i na manikuru, a posljednje čime su oduševili je trodimenzionalna manikura koja izgleda poput blještećih dijamanata. Ovu je manikuru moguće napraviti u nekoliko boja, a neke beauty ljubiteljice idu toliko daleko da je rade i na nogama! 

Za ovaj stil u manikuri zaslužan je beauty salon koji se krije iza Instagram profila @nailtam2na, a manikura je poznatija pod imenom "bling bling nokti" - stvarno, postoji li bolje ime za to?

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".