Ovo je kaput sezone koji obožavaju domaće cure s Instagrama

Teddy coat i ove godine jedan je od najpopularnijih modela, a baš ovaj je totalni hit!
Vidi originalni članak

Lijepa Zadranka Marija Gverić, na Instagramu poznatija kao Meri Gveri, svoj smeđi kaputić nosi uz jedne od najtraženijih čizama prošle sezone. Kaput je iz Lidla, a stoji 199 kuna i u većini je dućana već rasprodan, pa ako namjeravate ugrabiti svoj - požurite. 

Cure su presretne da je napokon stiglo nešto hladnije vrijeme da ovaj 'it' model mogu nositi svaki dan, a svoj kaputić na Instagramu pokazala je i Osječanka Victorija Druško. Ona i njena prijateljica imaju isti i izgledaju tako slatko! Nose ga u ležernom, sportskom izdanju s tenisicama.

 Blogerica Petra, poznatija kao Skitnica, svoj nosi uz cool maramu oko vrata, traperice i gležnjače. S ovakvom kombinacijom stvarno nema greške

Lijepa Marta Lidlov je kaput uparila s glomaznim bijelim tenisicama, svijetlosmeđim hlačama i rokerskim remenom. Čista petica. U komentarima je priznala kako je u ovom kaputu baš toplo i da je i ona pokleknula pred trendom "medvjeda". 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".