Ovo je izdanje u kojem Jadranku Sloković ne viđamo često!

Ona je definitivno ikona stila!
Vidi originalni članak

Sinoć je u zagrebačkom HNK održana premijera predstave "Tko pjeva, zlo ne misli", a nisu je propustile brojne osobe iz javnog života. Među njima je bila i Jadranka Sloković koja je naša vječna modna inspiracija.

Inače smo je navikli gledati u poslovnim kombinacijama koje se najbolje mogu opisati kao "klasika s pomakom", no za ovo je događanje odabrala uistinu posebnu kombinaciju.

Odvjetnica se, naime, pojavila u tamno zelenoj baršunastoj haljini koja na sebi ima raskošnu kragnu, a kombinirala ju je s crnim salonkama i mini Dior torbicom. Kosu je, u svom stilu, složila u lagane valove, dok je cijelu kombinaciju zaokružila crvenim ružem. Možemo dodati samo jedno: tko zna, zna!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".