Ovo je donje rublje koje svoje mjesto treba pronaći u svakom ormaru, a njegova popularnost narasla je za čak 143%

Vjeruje se kako popularnost duguje i Kim Kardashian koja je predstavila Skim's Collection
Vidi originalni članak

Kad je riječ o donjem rublju, kao i kod odjevnih komada, trendovi dolaze i prolaze, no neke se stvari ipak nikad ne mijenjaju i pravi su klasik. Toj kategoriji pripada i donje rublje čije su ponuda i popularnost u posljednje vrijeme porasla za nevjerojatnih 143%. Riječ je o tzv. shapewear rublju, odnosno, u doslovnom prijevodu, donjem rublju za oblikovanje tijela

Prema tvrtki Edited, popularnost ovakvog donjeg rublja neprestano raste, bez obzira na to što se, u usporedbi s drugim kategorijama donjeg rublja, može smatrati pomalo dosadnim i monotonim. Ipak, ako se gleda ponuda na tržištu, ona je u godinu dana porasla za 143%, piše WhoWhatWear, a omiljeni su komadi "bicke" visokog struka i gaćice koje oblikuju figuru.

Pretpostavlja se kako je za popularnost zaslužna i Kim Kardashian koja je predstavila Skim's Collection pa je i potražnja za shapewear donjim rubljem očekivano porasla. Iz Editeda kažu kako je ovakvo donje rublje osnova svake garderobe i kako nije podložno promjeni trendova. 

H&M ima odličnu ponudu ovakvog donjeg rublja pa smo izdvojili najbolje komade:

FOTO: H&M 20 € FOTO: H&M 30 € FOTO: H&M 20 € FOTO: H&M 15 € FOTO: H&M 20 € FOTO: H&M 13 € FOTO: H&M 20 €

Još jedan buć u more pa ide jesen: Sad je pravi tren za kupnju kupaćeg kostima, izabrali smo najljepše modele
Kupite sad, nosite kasnije: Na sniženjima u omiljenom high street dućanu ima super modela traperica od 69,90 kn
Najljepši točkasti komadi od 119 kn koje ćemo nositi do kraja ljeta i s prvim jesenskim danima
20 najljepših modela sakoa već od 99,90 kn iz omiljenog high street dućana koje ćemo nositi s prvim hladnijim danima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".