Ovo je detalj zbog kojeg svaka torba izgleda skuplje nego što uistinu je!

Torbe sa zmiijskim ili krokodilskim efektom od ove jeseni postaju must have u ormaru svake dame
Vidi originalni članak

U proteklih nekoliko godina došlo je do porasta "pristupačnijih" dizajnerskih torbi - cijena većina torbi koje vidimo na Instagramu kreće se od 200 do 400 funti, a svim torbama koje se iznimno brzo rasprodaju zajednička je jedna stvar: na površini imaju zmijski "efekt".

Lisa Aiken, modna direktorica Net-a-Portera, na prezentaciji povodom predstavljanja kolekcije za jesen i zimu rekla je kako će u nadolazećoj sezoni doći do još većeg porasta tog trenda. 

Aiken je rekla kako mnogo popularnih brendova ubacuje upravo takve torbe u svoje kolekcije, a to je pozitivna stvar jer se kupac osjeća da ima pravo malo blago koje će moći nositi dugo vremena. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".