Ovo je deset najbolje odjevenih Hrvatica u 2019. godini!

Redakcija Dive izabrala je najbolje odjevene poznate žene u Hrvatskoj čiji stil nas je u protekloj godini oduševio
Vidi originalni članak

Na 10. mjestu našla se supruga našeg nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida. Zgodna Ivana privlači pozornost svojim upečatljivim kombinacijama, a često baš nju izdvajaju u masi među navijačicama na tribinama, gdje uvijek podržava svog supruga. Ova 25-godišnjakinja je i bivša je Kraljica Hrvatske, a ona i Domagoj Vida na početku Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji proslavili su prvu godišnjicu braka. 

Na 9. mjestu je doktorica, specijalist ortodont Čedna Cvitanić-Raičković koja je često zvijezda našeg street stylea, a nerijetko sa svojim suprugom Ivanom Budom Raičkovićem. Kada ju je naš Goran Čižmešija zadnji puta ulovio u centru Zagreba rekla je: " Naočale su kupljene u Beču, čim sam ih vidjela, morala sam ih kupiti, kapu sam kupila u Francuskoj, baloner je Burberry, prsluk je šivan po mjeri, suknja je Saša Maksimiljanović, torba je Piero Guidi, čarape su isto iz Francuske, a cipele su Tosca Blu. Obožavam zemljane tonove, prekrasne su mi sve varijacije smeđe i bež. Kravata je moj zaštitni znak još iz srednje škole, iako su me tada zezali što nosim mušku kravatu. Preferiram ravne cipele i čizme jer nosim dizajnersku odjeću u stilu koji ne trpi visoku petu, osim ako je debela." 

Sljedeća na listi, na 8. mjestu je saborska zastupnica Sabina Glasovac. I ona je često zvijezda naše street style rubrike, a njen klasičan stil jednostavno obožavamo. Često se ističe svojim modnim odabirima u Saboru, a u ovom izdanju u crnom od glave do pete izgleda fantastično. 

Na 7. mjestu je Nevena Rendeli. Majka tri predivne djevojčice, TV voditeljica i novinarka, koja je nedavno objavila kako radi zaokret u svojoj karijeri i pokreće vlastiti posao, voli nositi različite kombinacije stilova i to joj tako dobro stoji. Nevena je na dodjeli nagrada za Divu godine odjenula nekoliko trendi komada i sve spojila u odličan outfit. Inače voli komade koji su u trendu, ali uvijek ih isfura na svoj način. 

 

Na 6. mjestu naše liste našla se pjevačica Severina. U privatnom životu Severina obožava spajati nespojive komade, a na pozornici i eventima ju često viđamo u dramatičnim izdanjima prepunim šljokica i upečatljivih boja. Pjevačica se ne boji isfurati i trendove koje drugi možda i ne bi, za nju je moda, čini se, prava igra. 

 

Odlično 5. mjesto zauzela je naša pjevačica Franka Batelić. Kako očekuje prinovu, Franka je svoj stil prilagodila trbuščiću koji s ponosom pokazuje. Buduća majka obožava ležerna izdanja. Dobru staru kožnu jaknu, jednostavne bajkerske čizme i cool šešir - nosi tako dobro!

Na 4. mjestu nalazi se dizajnerica Marina Matić, Larie. Jedna je od onih zbog kojih je izmišljen izraz "mix and match". Odlično spaja komade koji naoko ne idu zajedno. Njene upečatljive kombinacije mogu vam biti i inspiracija za ovo blagdansko vrijeme u kojem su partyji svaki drugi dan.

 

Na 3. mjestu nalazi se influencerica Dora Predojević, na Instagramu poznatija kao Dorica. Ova simpatična djevojka uvijek nosi sve najnovije trendove, ali im baš uvijek da malo svog prepoznatljivog šarma. Ne boji se isprobati baš sve, pa je možete vidjeti i u glomaznim "ugly" tenisicama, ali i klasičnim izdanjima koje joj stoje tako dobro.

Na 2. mjestu naše ljestvice našla se diplomirana pravnica, influencerica i dizajnerica Lidija Lešić. Ova predivna dama jedna je od onih kojoj baš sve dobro stoji. Dobar stil ne može se kupiti, a ona je rođena s toliko stila da nekada poželimo iskopirati baš sve što nosi od glave do pete. Svestrana Lidija jednom nam je prilikom otkrila kako obožava kaubojke i nosi ih nevezano uz trendove, a na ovoj fotografiji glavnu je riječ dala baš upečatljivim čizmama dok je ostatak kombinacije ostavila jednostanom uz komade s kojima nema greške. 

 

Na 1. mjestu naše liste je ikona stila kojoj zaista nema ravne, Đurđa Tedeschi. Ova bivša sutkinja jedna je od onih koje su uvijek vjerne sebi, a zbog svoje zavidne kolekcije šešira nedavno je dobila i svoju izložbu. Na izložbi ste mogli vidjeti 55 komada iz njene kolekcije šešira. Riječ je o primjercima sa slavnim potpisima poput Cardina, Yamamota i Saint Laurenta, ali i onih "no name" šešira, koje je pronašla u antikvarijatima, a skupljala ih je godinama. Bez šešira je jednostavno nećete vidjeti! Najviše voli nositi crnu boju, a nerijetko oduševi i nekim komadima u boji. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".