Ovo je 2018. u punom sjaju: Prodaje se kostim influencerice za Noć vještica

Brend Urban Outfiters na vrijeme se priprema za Noć vještica koja je 31. listopada
Vidi originalni članak

Prvi kostim u liniji za Noć vještica 2018. u online shopu Urban Outfiters je kostim "influencerice" koji se sastoji od sivih tajica visokog struka i topića, a stoji 59 dolara ili približno 378 kuna. Fotka u online shopu podsjetila nas je na nešto što bi nosila Kim Kardashian ili njena sestra Kylie Jenner, što znači da su zaista - pogodili.

Ako želite i ostale dodatke poput glomaznih tenisica, plave perike i šilterice, ipak ćete trebati izdvojiti nešto više novaca. Tenisice stoje 70 dolara ili oko 450 kuna, a potpisuje ih Fila koja je u posljednje vrijeme doživjela modnu renesansu i opet postala tražen brend. Duga perika stoji oko 100 kuna, a šilterica je sada na sniženju i može se nabaviti za oko 60 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".