Ovisnost ili strast? Ove dvije shoppingoličarke ne odustaju od kupovine ni kad je voda do bedara

Crveni alarm je upaljen, no nekima upozorenje ipak ne smeta
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama kruži fotografija pomalo nevjerojatnog prizora iz Venecije. Grad su pogodile velike poplave, no to kao da nije omelo svakodnevni život pa su neki restorani nastavili raditi, a čak je održan i maraton, usprkos crvenoj uzbuni.

Ona nije omela ni dvije dame koje ni po vremenskim nepogodama nisu odustale od (stylishshoppinga.  Claudia Manzo zabilježila je prizor u kojem se dvije Azijatkinje bore s vodom do koljena, no ni pravi potop nije ih spriječio da obave kupovinu u luksuznoj dizajnerskoj kući - Louis Vuittonu. Tako u jednoj ruci drže čizme, a u drugoj vrećice s novim modnim komadima. Ovisnost ili strast, procijenite sami... 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".