Ovih šest pari cipela jedino je što vam treba ove jeseni da budete stylish!

Zavirili smo u Guliverovu ponudu i izabrali šest modela cipela s kojima ćete biti trendi u svim situacijama!
Vidi originalni članak

Bez obzira na stil koji preferirate, ove godine u Guliveru moći ćete pronaći modele za svaku prigodu - od casual do onih ozbiljnijih.

Mi smo izdvojili pet modela koje bismo istog trenutka dodale u vlastiti ormar jer izgledaju odlično, a i sigurne smo da ćemo ih nositi i u idućim sezonama!

Čizme s neobičnim vezicama podignut će svaku odjevnu kombinaciju. Volimo ovakve jednostavne modele jer ih možemo nositi uz raskošne suknje, ali i uz skinny traperice. 

 

Neka vaša obuća bude u centru pozornosti, a s ovima u zlatnoj boji to je zajamčeno! Neobični detalji na rupicama za vezice još su jedan detalj zbog kojih su ove čizme jesenski must have! 

 

Klasične oksfordice su neizostavan dio svakog ženskog ormara, no ove upotpunjene okruglim zakovicama još su bolji izbor jer im istovremeno pružaju elegantnu, ali i rokersku notu! 

 

Cipele s platformom jedan su od najvećih trendova sezone, a idealan su izbor za sve koji ne žele nositi visoke pete.

 

Za one dane kad nas jesen počasti suncem, ovakve salonke s remenčićima savršeno će zaokružiti sve ženstvene outfite.

 

Točkice su uzorak koji nikad ne izlazi iz mode pa zašto ih ne biste nosile i na popularnim oksfordicama? Svi pogledi bit ću usmjereni prema vama!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".