Ovih 10 stvari o omiljenim Spice Girls sigurno niste znali!

Vidi originalni članak

Ovog rujna dvadeset je godina od prikazivanja filma "Spice World The Movie", a ova obljetnica sjajna je prigoda da se Emma, Victoria, Mel B, Mel C i Geri ponovno pokažu na velikim platnima - film će se opet prikazati u Velikoj Britaniji. Ukoliko se slučajno nađete tamo, utoliko nemojte zaobići kino dvoranu jer se cijene ulaznica kreću već od 5 funti, to je jedan throwback koji se svakako ne smije propustiti! Tom prigodom donosimo 10 činjenica koje o spajsicama niste znali ili ste ih jednostavno - zaboravili! 

Nisu si same birale nadimke, već im ih je dodijelio britanski magazin "Top of the Pops".

Geri gotovo pa nije bila dio Spajsica - preskočila je prvu audiciju jer je izgorila na skijanju, no dobila je drugu priliku. 

Prvo ime skupine bilo je "Touch", a promijenile su ime nakon pjesme "Sugar and spice"

Prva koja je napustila grupu bila je Geri

Na vrhuncu popularnosti pjesma "Wannabe" puštala se i 10 puta u jednom danu na British TV station

Gerina "Union dress" haljina na dražbi u Hard Rock Caffe-u prodana je za nevjerojatnih 68 tisuća dolara

Svojedobno je postojao i "Spice Girls" dezodorans imena "Impulse Spice" 

Nikad nisu osvojile Grammy što je jako čudno s obzirom na to da su najuspješnija ženska grupa u povijesti te da su prodale preko 80 milijuna albuma.

Sjećate li se kako se Victoria prezivala prije nego li je postala Beckhamica? Davno je bilo, no odgovor je: Adams! 

Victoria je jedina članica grupe koja nije imala hit na broju jedan u Ujedinjenom kraljevstvu kao solo izvođačica - radila je na hip-hop albumu, no bila je prezauzeta dizajniranjem odjeće pa nije uspjela na oba polja. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".