Ove zgodne frendice imaju stil u malom prstu, a kažu: "Nismo fanovi suknji, hlače su nam opsesija!"

Goran Čižmešija fotkao je dvije studentice čije ćemo kombinacije rado kopirati
Vidi originalni članak

Noemi Gašpar i Ana Marija Bušljeta dvije su frendice koje u gradu nikako ne mogu proći nezamijećeno, a nisu promaknule ni foto-objektivu našeg Gorana Čižmešije!

Noemi je studentica arhitekture, Ana Marija apsolventica studija financija i prava, a otkrile su koji im je jedan od dražih komada u ormaru:

Nismo obožavateljice suknji, imamo opsesiju skupljanja hlača svih vrsta, dezena i boja. Sviđa nam se kako nam stoje modeli širih i kraćih nogavica, čizme uz njih lijepo dolaze do izražaja.

Kažu da su se slučajno uskladile kombinacijama kaputa, efeltnih majica, kraćih hlača i čizama. Noemi nosi kaput iz Istanbula i H&M majicu, dok su torba, hlače i čizme iz Zare.

Ana Marija nosi vintage Tom Tailor kaput kojem je promijenila gumbe, vintage torbu Chloe, a majica, hlače i čizme su iz Zare. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".