Ove tri haljine sa sniženja sve su što vam treba ovog ljeta!

Ove tri haljine bit će izvrsne za svaku prigodu u kojoj se nađete!
Vidi originalni članak

Vrijeme sniženja i dalje traje, a u zadnjem krugu sniženja mogu se naći odlični komadi po još boljim cijenama! Upravo su takve ove haljine koje smo pronašli u Mangovom web shopu, a sve tri se prodaju po sniženoj cijeni od 199 kuna.

Haljina na preklop s romantičnim printom cvijeća idealna je za sve dnevne obveze, bez obzira jeste li i dalje u gradu ili uživate na moru - tad će biti odlična za ručak ili neki casual izlazak!

Budući da na plaži preferiramo što jednostavniju odjeću, maslinasta haljina bila bi idealna za odlazak na plažu, ali i neki beach party jer su uz nju dovoljne tek špagerice ili vrlo popularne natikače.

Sastavni dio svakog ljeta su i izlasci, a tad želimo posebno zablistati. Crna haljina spuštenih ramena upravo će to omogućiti, a dijelovi od tila pružit će dozu glamura i elegancije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".