Ove tri haljine s dizajnerskim potpisom jedino je što želimo nositi na partyjima!

Jedna mini i dvije midi ljepotice sve su što nam treba u ormaru!
Vidi originalni članak

Kad dođe vrijeme elegantnih i svečanih događanja, uvijek nam se čini kako nemamo što odjenuti. Istina, to je problem s kojim se borimo gotovo svakog jutra, no kad treba otići na važan događaj, to poprima novu razinu. Taj problem najčešće riješimo kupujući novu haljinu s kojom nismo u potpunosti zadovoljne jer smo je kupile na brzinu, a ostatak svog životnog vijeka provede na dnu ormara jer nije ono što smo zamislile...

Ipak, u žaru potrage za idaelnom haljinom, na web shopu Net a Porter pronašli smo tri prekrasne haljine s dizajnerskim potpisom Self-Portrait. Ove su haljine karakteristične po materijalu od kojeg su napravljene te koji se provlači kroz svaki njihov model i po tome ih čini jedinstvenima! 

Prva koja nas je očarala je haljina midi dužine u nježno plavoj boji. Ta je boja već nekoliko sezona veliki hit, a odlična je jer se može kombinirati s drugim pastelnim bojama, ali će odlično izgledati i s monokromatskim detaljima u bijeloj ili crnoj boji. Ova je haljina posebna jer ima izreze na strukovima, ali i zbog posebnog detalja na ramenima. 

Druga ljepotica dolazi u vječnoj boji vina, a ističe se po tome što ima samo "jedno rame". Takav trend ove nam se sezone vratio na velika vrata i potencijalno će zamijeniti u potpunosti gola ramena. Čipkasti detalji na naremnicama daju dodatnu romantičnu notu cijeloj haljini, a poseban je i dio u struku koji se sastoji od mini rombova te se stvara dojam remena, čime se naglašava struk! 

Posljednji model je midi dužine, a na njemu se nalaze tri boje - tamnoplava na prijelazu u crno, boja trule višnje i nježno plava. Boje se međusobno isprepliću te se stvara dojam "vitraja". Haljina je, osim za sveačane prigode, idealna i za ljetne tulume na kojima se traži malo ozbiljniji dress code, a jednako će dobro izgledati sa sandalama visokih peta u sve tri boje koje se nalaze na haljini, ali i onima u srebrnoj boji! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".