Ove tri dame sa Straduna osvojit će vas svojom jednostavnošću

One definitivno znaju što je dobar casual stil
Vidi originalni članak

Tri prolaznice sa dubrovačkog Straduna još jednom su nam dokazale kako se može ukrasti sva pažnja uz samo par vrlo jednostavnih i klasičnih modela. Prva ljepotica nosi ultimativni ljetni hit - wrap haljinu. Ovaj model dobro stoji baš svakom obliku tijela, pa predlažemo da uložite arem u jednu, a u nekom lanenom izdanju iz nje se ljeti nećete htjeti skinuti. 

Basic sivi model djevojke u sredini sa čvorom na boku idealan je suputnik za plažu, nakon koje se možda mislite uputiti na piće u obližnji bar, a u paru s hit natikačama sezone - donosi čistu peticu. Ljepotica s punđom na glavi nosi i jedan od najpopularnijih Ray Ban modela sunčanih naočala s poluokruglasnim okvirima. 

Treća dama vjerna je jednostavnom ljetnom izdanju - kombinaciji kratkih hlačica i topa na tanke naramenice. Ove sezone dućani su preplavljeni topićima s dugmadi, a ovaj je idealan jer se može nositi i u ovako opuštenom izdanju, a uvečer na uske traperice i ubojite štikle postaje kralj ljetnih izlazaka. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".